1 9. The average expenditure of a man for the first 12 days of a months was 850 per day and for the next 18 days, it was 825

Question

1
9. The average expenditure of a man for the first
12 days of a months was 850 per day and for the
next 18 days, it was 825 per day. If he could save
* 700 during that month. Find his income for the
month.

in progress 0
Isabelle 1 month 2021-08-18T12:53:02+00:00 1 Answer 0 views 0

Answers ( )

    0
    2021-08-18T12:54:45+00:00

    Answer:

    For first 12 day he spend Rs 12*850=10,200

    for next 18 day he spend Rs 18*825=14,850

    Total 10,200+14,850=25,050

    Rs he saves in a month= 700

    so his income is Rs=25,750

Leave an answer

Browse
Browse

18:9+8+9*3-7:3-1*13 = ? ( )