## 10. The difference between two numbers is 9,83,563. If the greater number is 13,98,357, find the smaller number. 11. In a gro

10. The difference between two numbers is 9,83,563.

If the greater number is 13,98,357, find the smaller

number.

11. In a group of 75,000 people, 23,000 people watch

sports

channel, 32,750 people watch news channel

and rest watch Discovery channel. How many people

watch Discovery channel ?

12. 75 chairs and 80 tables were purchased for a school.

If a chair costs 750 and a table costs 850. Find

the total amount spent.

13. The population of a town is 9,75,165. One out of

every 15 is reported to be a school teacher. Find

the number of teachers in the town?

14. The total mass of 8 packets each of same size is

42 kg 400 gm. What is the mass of each such packet?

15. The product of two numbers is 4,35,375. If one

number is 225, find the other number.

16. 15 trucks can carry 26,850 kg weight. Find the

weight carried by one truck.

17. Convert the following as mentioned in the bracket :

(a) 5 m (in cm) (b) 15 m (in mm)

(c) 15 cm

cm (in m) (d) 25 mm (in cm)

(e) 1.5 km (in m) (f) 3.25 kg (in gm)

(g) 3750 gm (in kg) (h) 1256 ml (in 1)

(i) 2456 litres (in ml) () 3256 m (in km)

(k) 250 paise (in) (1) 3 hrs. (in minutes).

who will answer this I will mark as brainlist

## Answers ( )

Answer:10)1398357-983563=41479411)75000-(23000+32750)=19250 people12) (750*75)+(850*80)=56250+68000=12425013) 975165/15= 65011 teachers.14) 42 kg 400 gm=42400 gm42400/8= 5300 gm or 5.3 kg15) 435375/225= 193516) 26850/15= 1790 kg17) a) 500 cm, b) 15000 mm, c) 0.05 m or 150 mm, d) 2.5 cm, e) 1500 m, f) 3250 g, g) 3.75 kg, h) 1.256 l, i) 2456000 ml, j) 3.256 km, k) 2.5 rupees, l) 180 minutes.Thanks.Mark as brainliest.Answer:sorry mate I dont know but I hope you will get the correct answers