8 eraser are purchased for ₹30. The cost of 2 dozen erasers are ​

Question

8 eraser are purchased for ₹30. The cost of 2 dozen erasers are ​

in progress 0
Charlie 1 month 2021-08-14T12:27:39+00:00 2 Answers 0 views 0

Answers ( )

    0
    2021-08-14T12:28:58+00:00

    Answer:

    8 eraser = 30

    1 eraser = 30/8=3.75

    1 dozen = 12 eraser

    2 dozen = 12×2=24 erasers

    3.75×24=90

    the cost of 2 dozen erasers is 90 rupees

    0
    2021-08-14T12:29:13+00:00

    Answer:

    90 rupees

    Step-by-step explanation:

    8 erasers are purchased for rates 30 show the cost of 1 eraser =

     \frac{30}{8}

    Given,

    1 dozen = 12 erasers

    2 dozens =

     \frac{30}{8}  \times 24 \: {erasers}

    =

    =90 erasers

Leave an answer

Browse
Browse

18:9+8+9*3-7:3-1*13 = ? ( )