A car is 250 meters behind the bus. the car and bus are moving with speed 60km/hr and 25km/hr respectively.the car will be ahead of bus by 2

Question

A car is 250 meters behind the bus. the car and bus are moving with speed 60km/hr and 25km/hr respectively.the car will be ahead of bus by 250 meters in

in progress 0
Kylie 1 month 2021-08-18T15:22:25+00:00 1 Answer 0 views 0

Answers ( )

    0
    2021-08-18T15:24:21+00:00

    Answer:

    Ans 72 sec.

    Relative speed=60-35=25 Km/hr

    For car to be ahead of bus by 250 meter,distance to be covered=250+250=500m=0.5km

    So time taken=0.5/25=1/50 Hr or 3600/50=72 seconds

    hope this is helpful mark as brainliest

    for more answers follow me and ask me

Leave an answer

Browse
Browse

18:9+8+9*3-7:3-1*13 = ? ( )