A cyclist travels 25 kilometers at 20 km/ h and then a further 80 kilometers at 25 km/ h. Find a) the total time taken b) the average speed

Question

A cyclist travels 25 kilometers at 20 km/ h and then a further 80 kilometers at 25 km/ h. Find a) the total time taken b) the average speed for the whole journey

in progress 0
Vivian 1 month 2021-09-15T00:22:49+00:00 1 Answer 0 views 0

Answers ( )

    0
    2021-09-15T00:24:14+00:00

    Answer:

    Step-by-step explanation:

    Kilometers

    25+80=105

    Hours

    20+25=45

    Total Time Taken

    105+45=150

    Average speed for the whole journey-

Leave an answer

Browse
Browse

18:9+8+9*3-7:3-1*13 = ? ( )