A man bought cardboard sheet for rs 3600 and spent Rs100 on transport . paying For Rs 300 for labour , he had 330 boxes made, which he sold

Question

A man bought cardboard sheet for rs 3600 and spent Rs100 on transport . paying For Rs 300 for labour , he had 330 boxes made, which he sold at Rs 14 each. Find the profit percent .(answer in my book is 10.5% but on brainly answer is different can anyone tell how 10.5 answer of this question?and I think in my book its misprint but pls anyone try this)

in progress 0
Piper 1 month 2021-09-22T21:18:13+00:00 2 Answers 0 views 0

Answers ( )

    0
    2021-09-22T21:19:21+00:00

    Answer:

    Hii sorry for the irrevalant answer…❤️❤️❤️❤️.. ..

    Good morning to my loving siso Aditi…❤️❤️❤️ cutie..my bestie….❤️❤️❤️❤️❤️…..

    have a nice day and happy day….❤️❤️❤️❤️to all my Besties.,.❤️❤️❤️❤️❤️….

    keep smiling and take care …❤️❤️❤️❤️❤️..

    ok my cutie u report this answer after u read my cutie…. have a nice day..❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️……..

    0
    2021-09-22T21:19:49+00:00

    Answer:

    1.15

    Step-by-step explanation:

    Firstly we have to see all the payments.

    Then,

    Price of cardboard = 3600

    Rs spent on transport = 100

    Money for the labour = 300

    All the total of this payments = 3600 + 100 + 300 = 4000

    He made the boxes of the cardboard sheet that he borrowed for ₹3600

    Now we have to see price of each boxes = 14 × 330 = 4620

    To get the profit percent we have to divide 4620 by 4000 = 4620/4000 = 1.15

    Therefore, the profit per cent = 1.15% is the answer.

    • Hope it helps you.

    • Mark me as brainliest.

Leave an answer

Browse
Browse

18:9+8+9*3-7:3-1*13 = ? ( )