a trader bought 12 toasters for ₹1050 each.he sold 8 toasters for ₹1075 each and 4 toasters for ₹1030 each. find his profit or loss.​

Question

a trader bought 12 toasters for ₹1050 each.he sold 8 toasters for ₹1075 each and 4 toasters for ₹1030 each. find his profit or loss.​

in progress 0
Adalynn 3 weeks 2021-09-07T03:54:02+00:00 2 Answers 0 views 0

Answers ( )

    0
    2021-09-07T03:55:05+00:00

    Answer:

    Here is your answer

    Step-by-step explanation:

    Cost of 1 Toaster bought = Rs1050

    Cost of 12 Toasters bought = 1050×12=12600Rs

    Cost of 1 Toaster sold= Rs1075

    Cost of 8 Toasters sold = 1075×8=8600Rs

    Cost of 1 Toaster sold= 1030Rs

    Cost of 4 Toasters sold=1030×4=4120Rs

    .

    . . S.P= 8600+4120

    =12720Rs

    C.P=12600Rs

    As the S.P> C.P,

    The Trader finds a profit.

    0
    2021-09-07T03:55:09+00:00

    Answer:

    du di vo BJP no BJP65+() +

    Step-by-step explanation:

    (((2((3((3(+$+(283&67379283567392020))3(+559495

Leave an answer

Browse
Browse

18:9+8+9*3-7:3-1*13 = ? ( )