Every month Mr ali gets a salary of 45800 and his mother get a pension of 15000 . they spend 29950 and save the rest. How much do they save

Question

Every month Mr ali gets a salary of 45800 and his mother get a pension of 15000 . they spend 29950 and save the rest. How much do they save in a year? please explain it step by step. ​

in progress 0
Elliana 3 weeks 2021-10-01T21:29:04+00:00 2 Answers 0 views 0

Answers ( )

    0
    2021-10-01T21:30:32+00:00

    Answer:One Month salary of Ali=45800


    =then 12 month salary will be =45800*12=549600


    and mother get salary in 1 month =15000


    =in 12 month =15000*12=180000


    =now the spend 29950 from 45800+15000=60800


    =they save in one month =60800-29950=30850


    =At last they save in one month =30850


    =in 12 month they save =30850*12=370200


    Thus,So they save in one year is 3,70,200Rs

    Please mark as the Brainliest Answer…………………….

    0
    2021-10-01T21:30:50+00:00

    Answer:

    (45800+15000) -29950=30850 ruppes save in one month

    then 12 month or a year

    12×30850=370200

Leave an answer

Browse
Browse

18:9+8+9*3-7:3-1*13 = ? ( )