Find at least 15 mathematical riddle or questions on critical thinking of (brain teasers) from news paper and magazines alive them​

Question

Find at least 15 mathematical riddle or questions on critical thinking of (brain teasers) from news paper and magazines alive them​

in progress 0
Isabelle 3 weeks 2021-10-08T06:25:58+00:00 1 Answer 0 views 0

Answers ( )

    0
    2021-10-08T06:27:53+00:00

    Math Riddles for Kids

    1) If two’s company and three’s a crowd, what are four and five?

    ans – Nine.

    2) If you multiply this number by any other number, the answer will always be the same. What number is this?

    ans – Zero.

    3) A duck was given $9, a spider was given $36, a bee was given $27. Based on this information, how much money would be given to a cat?

    ans – $18 ($4.50 per leg).

    4)A grandfather, two fathers and two sons went to the movie theater together and everyone bought one movie ticket each. How many tickets did they buy in total?

    ans-Three (the grandfather is also a father and the father is also a son).

    5)A little boy goes shopping and purchases 12 tomatoes. On the way home, all but 9 get mushed and ruined. How many tomatoes are left in good condition?

    ans-Nine tomatoes.

    6)What occurs twice in a week, once in a year but never in a day?

    ans-The letter E.

    7)If there are 4 apples and you take away 3, how many do you have?

    ans-Three apples.

    8)Which month has 28 days?

    ans-All of them of course!

    9)What 4 days of the week start with the letter T?

    ans-Tuesday, Thursday, Today and Tomorrow.

    10)What goes up and doesn’t come back down?

    ans-Your age.

    11)A cell phone and phone case cost $110 in total. The cell phone costs $100 more than the phone case. How much was the cell phone?

    ans-$105 (not $110).

    12)What has a thumb and four fingers but is not alive?

    ans-A glove.

    13)I am an odd number; take away an alphabet and I become even. What number am I?

    ans-Seven (SEVEN-S=EVEN).

    14)Using only addition, how can you add eight 8’s to get the number 1,000?

    ans-888 +88 +8 +8 +8 =1,000.

    15)How did the soccer fan know before the game that the score would be 0-0?

    ans-The score is always 0-0 before the game

    PLZ MARK AS BRAINLIAST IF IT HELPS YOU

    THANK YOU!!!

Leave an answer

Browse
Browse

18:9+8+9*3-7:3-1*13 = ? ( )