if 12 boys earn ₹840 in 7 days ,what will be 15 boys earn in 6 day ​

Question

if 12 boys earn ₹840 in 7 days ,what will be 15 boys earn in 6 day ​

in progress 0
Arianna 1 month 2021-08-14T13:39:23+00:00 2 Answers 0 views 0

Answers ( )

    0
    2021-08-14T13:40:23+00:00

    Answer:

    900$

    Step-by-step explanation:

    12 boys earning Rs.840 in 7 days:

    Earnings per day = (840/7) = 120

    Earnings per person = (120/12) = 10

    15 boys earning x in 6 days:

    Earnings per day = (10*15) = 150

    x = (150*6) = 900

    So 15 boys will earn Rs.900 in 6 days.

    hope it helps u

    ~~Anushka here

    0
    2021-08-14T13:40:36+00:00

    Answer:

    900

    mark as brainleast if helps!!

Leave an answer

Browse
Browse

18:9+8+9*3-7:3-1*13 = ? ( )