In a class test containing 20 questions, 5 marks are awarded for every correct answer and (-1) for every incorrect answer and 0 for the ques

Question

In a class test containing 20 questions, 5 marks are awarded for every correct answer and (-1) for every incorrect answer and 0 for the questions not attempted. Ram gets 8 correct answers and 5 incorrect answers. Then his score is ………… *

in progress 0
Everleigh 4 days 2021-09-14T01:25:30+00:00 2 Answers 0 views 0

Answers ( )

    0
    2021-09-14T01:26:51+00:00

    5 multiplied by 8= 40.

    -1 multiplied by 5= -5.

    So, 40+(-5) is the number of marks obtained.

    Thus, the answer is 40-5= 35 marks.

    0
    2021-09-14T01:26:54+00:00

    Answer:

    10

    Step-by-step explanation:

    1. Marks for each correct answer = 5

    Marks for 8 correct answer by Ram = 5×8 = 40

    Ram’s total marks = 100

    marks of incorrect answer = 100- 40 = 60

    marks for each incorrect answer = (-1)

    Number of incorrect answer = 60÷(-1) = (-60)

Leave an answer

Browse
Browse

18:9+8+9*3-7:3-1*13 = ? ( )