In an examination consisting of 100 questions, one mark is given for every correct answer and one-fourth mark is deducted for every wrong an

Question

In an examination consisting of 100 questions, one mark is given for every correct answer and one-fourth mark is deducted for every wrong answer. A candidate attempts all the 100 questions and scores a total of 70 marks. Find the number of questions he marked correctly. (a) 66 (b) 76 (c) 86 (d) 82

in progress 0
Katherine 1 month 2021-08-13T00:16:27+00:00 2 Answers 0 views 0

Answers ( )

    0
    2021-08-13T00:17:38+00:00

    Answer:

    it is 66 only i cant give explanation

    0
    2021-08-13T00:17:57+00:00

    Answer:

    Right answer is Option b) 76

    because,

    if we consider 76 right answers,

    then wrong answers = 100 – 76 = 24

    and know that 1/4 marks are deducted for every wrong answer.

    so, 24/4 = 6        

    76 – 6 = 70

    so, 76 is right answer.

    Sorry i don’t know the exact explanation.

    but 76 is the right answer

Leave an answer

Browse
Browse

18:9+8+9*3-7:3-1*13 = ? ( )