In an examination paper there are 15 questions 5 marks are awarded for every correct answer, (-2) marks are awarded for every incorrect answ

Question

In an examination paper there are 15 questions 5 marks are awarded for every correct answer, (-2) marks are awarded for every incorrect answer and 0 marks for questions not attempted.
a) Sangita gets 8 correct and 7 incorrect answers what is her score

in progress 0
Vivian 4 months 2022-01-06T01:41:48+00:00 2 Answers 0 views 0

Answers ( )

    0
    2022-01-06T01:43:03+00:00

    Answer:

    26

    Step-by-step explanation:

    8×5=40 (correct answer)

    7×2=14(incorrect)

    Her score:40-14=26

    0
    2022-01-06T01:43:10+00:00

    Answer:

    26

    Step-by-step explanation:

    8 correct answers score = 8 * 5 = 40

    7 Incorrect answers, score = 7 * 2 = 14.

    So Sangita’s score = 40 – 14 = 26.

Leave an answer

Browse
Browse

18:9+8+9*3-7:3-1*13 = ? ( )