one wants to make a road which is 1920 meter long, in 120 days including 160 people. after 24 days they had completed only 240 meter. how ma

Question

one wants to make a road which is 1920 meter long, in 120 days including 160 people. after 24 days they had completed only 240 meter. how many people are need to make a road on time.​

in progress 0
Iris 1 month 2021-08-23T04:23:34+00:00 1 Answer 0 views 0

Answers ( )

    0
    2021-08-23T04:24:40+00:00

    Answer:

    Ans : 120

    Step-by-step explanation:

    Days remaining=120-24=96

    work done=1920/8=240 meter

    work remaining =1920*7/8=1680 meter

    240 meter 24 days=160 men

    1680 meter 96 days=160*24*1680/(240*96)=280 men

    additional men need=280-160=120

Leave an answer

Browse
Browse

18:9+8+9*3-7:3-1*13 = ? ( )